ОТЗИВИ

 ОТЗИВИ от наши клиенти

Име: Елица Кузманова
Дата: 10/06/2017
Екскурзия / Почивка: хотел Естрея Резиденс, Св. Св. Константин и Елена
Текст: "Благодаря,че сбъднахте една моя мечта!Всичко беше повече от чудесно!Хотелът е невероятен!Желая Ви безброй щастливи и доволни клиенти,защото Вие сте повече от тур.агенция!Много усмивки и положителни емоции. „

  

Име: Калинка Петкова
Дата: 08/06/2017
Екскурзия / Почивка: Пулия
Текст: "Здравейте!
 
Искам да Благодаря, за уникалното преживяване, което се осъществи чрез вашата Тур агенция. Преди всичко искам, сърдечно да Благодаря и на Антоанета Нечева, която сбъдна една моя мечта - да посетя Италия. Тя беше неотлъчно до мен в цялата организация и детайлите на това незабравимо пътуване.
БЛАГОДАРЯ ти ТОНИ!!!
Всичко беше повече от прекрасно! Много съм доволна от агента Радослава Йорданова, която ни посрещна на летището и беше до нас през цялото време. Хората и хотела, в който бяхме настанени са великолепни! Посрещнаха ни много топло и се грижиха за нас по време на целия престой. Дестинациите, които бяха планувани успяха да доскоснат сърцата ни със своя колорит, красота и култура!
С две думи - БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО!!!
Поздрави,

  

Име: Жанета Белева
Дата: 24/04/2017
Конферентни услуги / MICE: Варненски Дерматологични Дни
Текст: "Бих искала да изкажа всъщност и сърдечни поздравления за организацията на  изминалото събитие. Много сме доволни и изключително впечатлени- всичко беше на високо ниво.”

 

Име: Росица Нанева
Дата: 10/09/2016
Екскурзия / Почивка: Рим
Текст: "Beshe unikalno Desi, napravo se vlubihme v tozi grad! Vsichko beshe strahotno i ti blagodarq nai-surdechno! Nadyavam se pak da posetim italia s vasha pomosht :)"