ОТЗИВИ

 ОТЗИВИ от наши клиенти

 

Име: Берхел Тур - агент
Дата: 27/12/2017
Екскурзия / Почивка: Нова година в Израел и Йордания от Варна
Текст: Антоанета, здравейте и благодаря за програмата, която ни изпращате и лично.Също така, благодарим за доброто ви отношение и професионализъм, които сте показали и при провеждането на Новогодишната програма за Израел, от която нашите туристи са останали много доволни. Едва завърнали се и С. П. побърза да ми се обади, да ми благодаря за всичко и на мен и да изкаже искрена благодарност,че сме ги разубедили да се откажат след събитията в Израел, защото действително по никакъв начин не са се почувствали застрашени или обезпокоени,а напротив, както и че това е била една от най-хубавите екскурзионни програми, на които са ходили до момента. Много лично отношение и професионализъм за всяко едно нещо. 
 
Каза, че е било помислено за всеки детайл, което не е останало незабелязано и от самите туристи.
 
Искрено благодарим за доброто отношение към нашите клиенти и ще се радваме да работим съвместно и за в бъдеще!
 
Поздрави и хубав ден,
 
Анета Владимирова

 

Име: Елена Иванова
Дата: 06/11/2017
Екскурзия / Почивка: Израел. Светите места от Варна!
Текст: „ Невероятно изживяване,изпълнено с много колоритни и живописни места преминаващи от море до пустиня... това е то Израел!Изключително съм благодарна за добрата организация,която се дължи преди всичко на високият професионализъм на Глемър енд Джой.Благодаря на Тони и Амалия за тяхната отдаденост,жените който допринесоха за осъществяването на една моя мечта.Благодаря Ви!

  

Име: Радка Дойчинова
Дата: 06/11/2017
Екскурзия / Почивка: Израел. Светите места от Варна!
Текст: „ Израел. Светите места.
Нямам в живота си по-голямо вълнение! Прекрасно организирана екскурзия с двама екскурзоводи- от наша страна и от страна на Израел. Професионализъм, компетентност и висока култура.
Скъпа съм на похвалите, но трябва и да сме справедливи, благодаря за емоцията!

 

Име: Екатерина Вутова
Дата: 18/10/2017
Екскурзия / Почивка: Израел. Светите места от Варна!
Текст: „ Здравейте. Искам да споделя моето удоволствие и духовно обогатяване от посещението ми на Светите места в Израел с варненската  фирма Глемър енд Джой!Осъществи се една дългогодишна моя мечта благодарение на отличната  организация на туристическата агенция с водач Антоанета Нечева и ерудираната израелска екскурзоводка Амалия.Не само, че се изпълни цялата предвидена програма, но имахме и бонуси:)! Благодарение на нашите водачи и шофьор посетихме допълнително град Хайфа и невероятните бахайски градини, разходихме се с корабче по Галилейското езеро, където преживяхме много вълнуващи моменти!И най-хубавото е, че се тръгва от летище Варна и се каца на Варна.Пожелавам на всеки който има възможност да не се колебае и да си подари това изключително преживяване! Катя Вутова“

  

Име: Калинка Петрова
Дата: 27/05/2017
Екскурзия / Почивка: Почивка в Пулия
Текст: „ Здравейте!
Искам да Благодаря, за униканото преживяване, което се осъществи чрез вашата Тур агенция. Преди всичко искам, сърдечно да Благодаря и на Антоанета Нечева, която сбъдна една моя мечта - да посетя Италия. Тя беше неотлъчно до мен в цялата организация и детайлите на това незабравимо пътуване.
БЛАГОДАРЯ ти ТОНИ!!! https://img.abv.bg/gwt-Mail/images/icos/inlove.png
Всичко беше повече от прекрасно! Много съм доволна от агента от Профи Турс Радослава Йорданова, която ни посрещна на летището и беше до нас през цялото време. Хората и хотела, в който бяхме настанени са великолепни! Посрещнаха ни много топло и се грижиха за нас по време на целия престой. Дестинациите, които бяха планувани успяха да доскоснат сърцата ни със своя колорит, красота и култура!
С две думи - БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО!!!
Искренно се надявам да продължим да работим заедно. Моля да ми изпращате на e-mail: kalli.pet@abv.bg всички оферти, за нови и красиви места, които бихме могли да посетим.
Желая ви прекрасен и усмихнат ден!
 
 

 

Име: Жанета Белева
Дата: 24/04/2017
Конферентни услуги / MICE: Варненски Дерматологични Дни
Текст: "Бих искала да изкажа всъщност и сърдечни поздравления за организацията на  изминалото събитие. Много сме доволни и изключително впечатлени- всичко беше на високо ниво.”

 

Име: Росица Нанева
Дата: 10/09/2016
Екскурзия / Почивка: Рим
Текст: "Beshe unikalno Desi, napravo se vlubihme v tozi grad! Vsichko beshe strahotno i ti blagodarq nai-surdechno! Nadyavam se pak da posetim italia s vasha pomosht :)"