ОТЗИВИ

 ОТЗИВИ от наши клиенти

 

Име: ДС Турс
Дата: 15/05/2019
Екскурзия / Почивка: Израел. Светите места от Варна!
Текст: "Здравейте колеги, 

Пиша Ви, за да дам обратна връзка за организираната от Вас самолетна програма от Варна: ИЗРАЕЛ - СВЕТИТЕ МЕСТА на дати 01.05-06.05.2019 г. Имахме записани туристи по Вашата програма, които след екскурзията се свързаха с нас, за да изразят своята благодарност и удовлетвореност от получената услуга. Клиентите ни са изключително доволни от организацията, отношението и професионализма на ексурзовода.  

Благодаря Ви за доброто сътрудничество!


Желая Ви все повече доволни клиенти.

Илиана Иванова "

 

Име: Таня Манастирска
Дата: 07/05/2019
Екскурзия / Почивка: Израел. Светите места от Варна!
Текст: "Израел и Светите места- Благодаря на организаторите за чудесната екскурзия, невероятните преживявания и силната положителна енергия, която усетих. Препоръчвам я на всички."
Име: Марина Безлюдко
Дата: 25/04/2019
Екскурзия / Почивка: Истанбул от Варна
Текст: "Спасибо Glamour ,за хорошо организованную двухдневную поездку в Стамбул!  Осталась довольна!"
Име: Петър Бончев
Дата: 08/04/2019
Екскурзия / Почивка: Израел. Светите места от Варна!
Текст: "Перфектни както винаги. Организираха ни чудесна почивка на Малдивите,  макар че времето беше напреднало и почти всички хотели бяха резервирани. Ирена и колежката й направиха невъзможмото, но успяха да ни настанят в прекрасен курорт и то в най-добрите плажни вили. Престоят на семейството ни там беше сбъдната мечта, която нямаше да бъде осъществена ако не беше професионализма и любезността на Глемър енд Джой и по-специално на Ирена. Благодаря ви за всичко и при следващото си пътуване бихме избрали отново вас"
Име: Петър Бончев
Дата: 19/10/2018
Екскурзия / Почивка: Израел. Светите места от Варна!
Текст: "Просто перфектни. Изключителна организация, перфектно планиране, и отлични професионалнални екскурзоводи.Бяхме потопени в атмосферата на Светите земи, посетихме всяко кътче свързано с живота на Христос и близките му, всичко ни бе обяснявано подробно и търпеливо. Информацията бе поднесена живо и интересно, вниманието ни бе пленено от чудесните разкази и описания на Амалия. Ние бяхме част от Светите земи и те станаха част от нас. Благодарим на Амалия, Ирена и Глемър енд Джой за невроятното изживяване. Препоръчвам горещо, ние отново бихме пътували с тях."
 
Име: Берхел Тур - агент
Дата: 27/12/2017
Екскурзия / Почивка: Нова година в Израел и Йордания от Варна
Текст: Антоанета, здравейте и благодаря за програмата, която ни изпращате и лично.Също така, благодарим за доброто ви отношение и професионализъм, които сте показали и при провеждането на Новогодишната програма за Израел, от която нашите туристи са останали много доволни. Едва завърнали се и С. П. побърза да ми се обади, да ми благодаря за всичко и на мен и да изкаже искрена благодарност,че сме ги разубедили да се откажат след събитията в Израел, защото действително по никакъв начин не са се почувствали застрашени или обезпокоени,а напротив, както и че това е била една от най-хубавите екскурзионни програми, на които са ходили до момента. Много лично отношение и професионализъм за всяко едно нещо. 
 
Каза, че е било помислено за всеки детайл, което не е останало незабелязано и от самите туристи.
 
Искрено благодарим за доброто отношение към нашите клиенти и ще се радваме да работим съвместно и за в бъдеще!
 
Поздрави и хубав ден,
 
Анета Владимирова

 

Име: Елена Иванова
Дата: 06/11/2017
Екскурзия / Почивка: Израел. Светите места от Варна!
Текст: „ Невероятно изживяване,изпълнено с много колоритни и живописни места преминаващи от море до пустиня... това е то Израел!Изключително съм благодарна за добрата организация,която се дължи преди всичко на високият професионализъм на Глемър енд Джой. Благодаря на Тони и Амалия за тяхната отдаденост, жените който допринесоха за осъществяването на една моя мечта.Благодаря Ви!

  

Име: Радка Дойчинова
Дата: 06/11/2017
Екскурзия / Почивка: Израел. Светите места от Варна!
Текст: „ Израел. Светите места.
Нямам в живота си по-голямо вълнение! Прекрасно организирана екскурзия с двама екскурзоводи- от наша страна и от страна на Израел. Професионализъм, компетентност и висока култура.
Скъпа съм на похвалите, но трябва и да сме справедливи, благодаря за емоцията!

 

Име: Екатерина Вутова
Дата: 18/10/2017
Екскурзия / Почивка: Израел. Светите места от Варна!
Текст: „ Здравейте. Искам да споделя моето удоволствие и духовно обогатяване от посещението ми на Светите места в Израел с варненската  фирма Глемър енд Джой!Осъществи се една дългогодишна моя мечта благодарение на отличната  организация на туристическата агенция с водач Антоанета Нечева и ерудираната израелска екскурзоводка. Не само, че се изпълни цялата предвидена програма, но имахме и бонуси:)! Благодарение на нашите водачи и шофьор посетихме допълнително град Хайфа и невероятните бахайски градини, разходихме се с корабче по Галилейското езеро, където преживяхме много вълнуващи моменти!И най-хубавото е, че се тръгва от летище Варна и се каца на Варна.Пожелавам на всеки който има възможност да не се колебае и да си подари това изключително преживяване! Катя Вутова“

  

Име: Калинка Петрова
Дата: 27/05/2017
Екскурзия / Почивка: Почивка в Пулия
Текст: „ Здравейте!
Искам да Благодаря, за униканото преживяване, което се осъществи чрез вашата Тур агенция. Преди всичко искам, сърдечно да Благодаря и на Антоанета Нечева, която сбъдна една моя мечта - да посетя Италия. Тя беше неотлъчно до мен в цялата организация и детайлите на това незабравимо пътуване.
БЛАГОДАРЯ ти ТОНИ!!! https://img.abv.bg/gwt-Mail/images/icos/inlove.png
Всичко беше повече от прекрасно! Много съм доволна от агента от Профи Турс Радослава Йорданова, която ни посрещна на летището и беше до нас през цялото време. Хората и хотела, в който бяхме настанени са великолепни! Посрещнаха ни много топло и се грижиха за нас по време на целия престой. Дестинациите, които бяха планувани успяха да доскоснат сърцата ни със своя колорит, красота и култура!
С две думи - БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО!!!
Искренно се надявам да продължим да работим заедно. Моля да ми изпращате на e-mail: kalli.pet@abv.bg всички оферти, за нови и красиви места, които бихме могли да посетим.
Желая ви прекрасен и усмихнат ден!
 
 

 

Име: Жанета Белева
Дата: 24/04/2017
Конферентни услуги / MICE: Варненски Дерматологични Дни
Текст: "Бих искала да изкажа всъщност и сърдечни поздравления за организацията на  изминалото събитие. Много сме доволни и изключително впечатлени- всичко беше на високо ниво.”

 

Име: Росица Нанева
Дата: 10/09/2016
Екскурзия / Почивка: Рим
Текст: "Beshe unikalno Desi, napravo se vlubihme v tozi grad! Vsichko beshe strahotno i ti blagodarq nai-surdechno! Nadyavam se pak da posetim italia s vasha pomosht :)"